permanente makeup verwijderen

Permanente make-up verwijderen

Wil jij je permanente make-up verwijderen op een efficiënte en veilige manier? Met onze geavanceerde YAG laser en langdurige ervaring met tattoo verwijdering is permanente make-up weg laseren geen enkel probleem. In onze hygiënische salon kun je rekenen op een deskundige, veilige behandeling. Met onze ervaring en geavanceerde laserapparatuur wordt jouw gezicht vrijgemaakt van inkt, zonder littekens. Alleen permanente make-up verwijderen van de ogen doen wij niet.

Permanente Make Up verwijderen

Permanente make-up weglaseren

Permanente make-up is hetzelfde opgebouwd als een tatoeage. Net als bij een tattoo, is bij een pmu de inkt ingekapseld in de huid. Tijdens een laserbehandeling wordt deze ingekapselde inkt door de felle lichtflitsen van de laser verpulverd. De kleine inktdeeltjes worden vervolgens door het lichaam zelf opgeruimd en afgevoerd. Binnen een aantal behandelingen wordt jouw pmu op een veilige manier permanent verwijderd.

Hoeveel behandelingen voor permanente make-up verwijderen?

Voor elke permanente make-up geldt dat er meerdere behandelingen nodig zijn, hoe klein het oppervlak ook is. Tussen iedere behandeling geldt een rusttijd van 8 weken, waarin alle inkt kan worden afgevoerd en de huid zich herstelt. Het gemiddeld aantal behandelingen voor permanente make-up verwijderen is ongeveer tussen de 1 en 4. Dit hangt af van een aantal factoren:

  • Type permanente make-up
  • Kleur permanente make-up
  • Diepte permanente make-up. Meestal is een pmu gezet op 0,3 mm diepte, maar soms is dit dieper gedaan.
  • Ouderdom van de permanente make-up
  • Locatie van de permanente make-up
  • Uw gevoeligheid is van invloed
  • Uw afweersysteem speelt ook een rol

De kosten bedragen € 75,00 euro per behandeling. Wij verwijderen geen permanente make-up van ogen.

Tattoo Killer Kampen - Lasersalon Kampen

Behandeling pmu verwijderen

Tijdens de behandeling vuurt onze laser korte, felle lichtpulsen af. Om je ogen hiertegen te beschermen krijg je een speciale bril op. Ook gebruiken we koude lucht om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Tijdens het laseren ontstaat er een witte waas op de huid. Dit is normaal en verdwijnt binnen een half uur. Bij wenkbrauwen worden de haartjes oppervlakkig verschroeit. Na een week of 3 zullen deze weer zijn terug gegroeid. Voordat je naar huis gaat, behandelen wij de behandelde huid met een een speciale zalf en dekken de plek af met een gaasje.

Nazorg permanente make-up verwijderen

Na de laser behandeling kan de huid rood worden, verbrand aanvoelen of opzwellen. Je kunt een koud kompres gebruiken om de huid te koelen. Douchen mag minimaal 2 uur na de behandeling. Dep nadien de behandelde huid voorzichtig droog.

Soms, lang niet altijd, ontstaan er binnen 8 uur na de behandeling blaartjes. Binnen enkele dagen kunnen zich ook korstjes vormen. Dit is 1 van de manieren waarop de inkt door het lichaam wordt afgevoerd. Krab hier niet aan om littekens te voorkomen! De korstjes zullen na ongeveer 2 weken verdwijnen en je huid ziet er weer normaal uit.

Houd de behandelde plek goed schoon met water en dep de huid voorzichtig droog. Smeer de behandelde plek tweemaal per dag in met Tattoomed of Alhydran (beide bij Tattoo Killer verkrijgbaar!). Gebruik de after care zalf gedurende 3 weken om uitdroging en littekenvorming te voorkomen

Houd ten slotte bij permanente make-up verwijderen je behandelde huid uit de zon totdat de korstjes zijn geheeld (ongeveer 2 weken lang) om de pigmentvorming van de huid niet te verstoren. In verband met infectiegevaar kun je gedurende deze 2 weken ook beter niet zwemmen, in bad of in het bubbelbad gaan.

TattooMed zalf na laser behandeling
Alhydran zalf nazorg laser behandeling

Uiteraard ontvang je alle informatie voor en zorg na de behandeling die je nodig hebt! Wil je graag je permanente make-up verwijderen? Tijdens een gratis intake gesprek in onze salon bespreken wij jouw wensen, beantwoorden je vragen en nemen eventuele zorgen weg! Neem gerust contact op via het formulier, mail of telefoon (06-39115885).