Laser ontharing

ontharen laserontharen kampen

Laserontharing / haren permanent verwijderen

Hair free is care free! Met laser ontharing behoort scheren, harsen en epileren voorgoed tot verleden tijd. Bij Tattoo Killer Kampen werken we met de nieuwste SHR lasertechniek. Dit biedt vele voordelen. Met SHR kunnen wij alle haartypes behandelen (met uitzondering van grijs haar). SHR kan ook haren permanent verwijderen op de donkere huid. Bovendien is de behandeling is nagenoeg pijnloos, in tegenstelling tot IPL. SHR laser ontharing is uniek in regio Kampen en wij mogen ons trots specialist noemen in deze revolutionaire manier van laserontharing!

Wij werken voornamelijk in de regio Kampen, IJsselmuiden, Elburg, Zwolle, Dronten, Genemuiden en Emmeloord, maar iedereen is natuurlijk welkom voor een laserbehandeling permanent ontharen, waar je ook vandaan komt!

SHR ontharing Kampen

Definitief ontharen met SHR laser

SHR staat voor Super Hair Removal. En van ‘super’ mogen we zeker spreken! Deze vorm van laser ontharing biedt namelijk vele voordelen:

  • Nagenoeg pijnloos, zodat behandelingen snel achter elkaar gegeven kunnen worden
  • Geen verbrandingen, waardoor ontharen ook in de zomer kan
  • Haartjes blijven permanent weg
  • Ook pigmentarme, dunne haartjes zijn te behandelen (m.u.v. grijze haren)
  • SHR kan ook op de donkere huid gebruikt worden
  • Door de hoge effectiviteit zijn er minder behandelingen nodig

Hoe werkt SHR laser ontharing?

De SHR laser werkt met een hoge optische energie en zendt hele snelle pulsjes (lichtflitsen) uit.  Doel is om de stamcellen uit te schakelen die nieuwe haren produceren. De laser wordt op uiterst gecontroleerde wijze naar het haarzakje geleid en laat het eiwit van de stamcellen snel opwarmen. Hierbij wordt oververhitting van de omliggende huid vermeden, terwijl de warmte in het haarzakje toeneemt. Uiteindelijk vormt zich oedeem rond de haarfollikel, waardoor die geen haartje meer kan produceren. Op deze manier wordt de haargroei permanent stopgezet.

Aantal behandelingen

Om een gebied definitief te ontharen, zijn meerdere behandelingen nodig. De SHR behandeling verstoort namelijk alleen het groeipatroon van de haren in de actieve groeifase. Per behandeling bevinden zich zo’n 15 tot 20% van de haren in de actieve groeifase. Om alle haren in een bepaald gebied te vernietigen, zijn dus meerdere behandelingen nodig. Hoeveel precies, is afhankelijk van o.a. haarkleur, huidtype, de locatie en mate van beharing. Tijdens een gratis intakegesprek maken we een inschatting van het benodigde aantal behandelingen.

Behandeling en nazorg

SHR wordt door de meeste mensen als pijnloos ervaren. Tijdens de behandeling voel je wel warmte en na afloop kan de huid rood en gevoelig zijn. Koelen kan dan goed helpen. Omdat er verder geen huidbeschadiging of verbranding optreedt, kun je al na 3 weken een nieuwe behandeling ondergaan. Voor elke behandeling is het belangrijk dat je tussendoor niet meer harst of epileert. Scheren of knippen mag wel. Tijdens een gratis intakegesprek zullen wij het verloop van het traject uiteraard uitgebreid met je bespreken!

Wil je, m/v, van ontsierende haren af op je lichaam of in het gezicht? Altijd het genot ervaren van een gladde huid zonder stoppels uit huidirritatie? Kies dan voor de beste vorm van definitief ontharen bij Hair Killer! Onze SHR lasermethode is uniek in regio Kampen en de meest effectieve en pijnloze vorm van laser ontharing van dit moment. Tijdens een gratis intake gesprek in onze salon of telefonische intake (06-39115885) kunnen wij je er alles over vertellen en meteen een behandelplan opstarten.

Woon je in de buurt van Kampen zoals IJsselmuiden, Elburg, Zwolle, Dronten, Genemuiden of Emmeloord dan is het raadzaam om ons te benaderen voor je laser ontharing. Je bent snel in Kampen waardoor jij ook gebruik kunt maken van onze expertise op het gebied van goedkope, professionele laserbehandelingen.