Kalknagels / schimmelnagels laseren

kalknagels schimmelnagels laseren

Schimmelnagels of kalknagels behandeling

Wil je af van die ontsierende schimmelnagels of kalknagels? Kalknagels / schimmelnagels laseren is hiervoor de enige behandeling die écht werkt. Tattoo Killer Kampen werkt hierbij met de Yag laser. Door de laserstraling komt er warmte vrij waardoor de schimmels in de nagel gedood worden. Het heeft geen effect op de omliggende huid en de behandeling is pijnloos.

Wij werken voornamelijk in de regio Kampen, IJsselmuiden, Elburg, Zwolle, Dronten, Genemuiden en Emmeloord, maar iedereen is natuurlijk welkom voor een kalknagels laserbehandeling, waar je ook vandaan komt!

Kalknagels of schimmelnagels?

De termen kalknagels en schimmelnagels worden vaak door elkaar gebruikt. Hoewel het om schimmelnagels gaat, noemen veel mensen die ook kalknagels. De oorzaak van schimmelnagels is een huidschimmelinfectie. De nagelrand wordt hierdoor witgeel, groen of bruin. De nagels worden dik, vervormd en brokkelig en kunnen loslaten. Vaak zijn het de teennagels, maar het kunnen ook de nagels van de vingers betreffen. Hoewel de aandoening zelf onschuldig is voor de gezondheid, kan het voor veel mensen een cosmetisch probleem zijn.

Kalknagels / schimmelnagels laseren

Kalknagels / schimmelnagels laseren is de enige methode om de nagels echt weer gezond te maken. We gebruiken de effectieve Yag laser voor deze behandeling. Het eerste resultaat is zo’n 10 weken na de eerste laserbehandeling zichtbaar. Dat komt omdat een gezonde nagel tijd nodig heeft om te groeien. Na gemiddeld drie laserbehandelingen is de schimmel voldoende gedood en zal er in plaats van een schimmelnagel een gladde, schone nagel groeien.

>Tips

Schimmelnagels zijn hardnekkig. Om het resultaat van het kalknagels / schimmelnagels laseren zo optimaal mogelijk te maken, kun je de volgende tips in acht nemen:

  • Draag dagelijks schone sokken
  • Knip 1 keer per week je nagels kort
  • Gebruik ter ondersteuning van de laser behandeling ook antischimmel crème. Breng deze om de dag aan rondom alle nagels.
  • Was voeten het liefst zonder zeep
  • Droog de huid goed af
  • In de lichaamsplooien en tussen de tenen kun je eventueel talkpoeder gebruiken
  • Draag katoenen sokken die de huid niet irriteren
  • Draag goed ventilerende schoenen (liever geen gesloten schoenen van rubber of plastic)
  • Draag in gemeenschappelijke douche/badruimtes eigen badslippers
  • Was sokken op 60 graden

Uiteraard ontvang je bij ons uitgebreid advies voor blijvende gladde en gezonde nagels! Neem gerust contact op met Tattoo Killer Kampen voor een gratis intake gesprek. Dit mag ook per telefoon (06-39115885).