Carbon laser peeling

Carbon Laser Peeling behandeling Kampen

Carbon Laser Peeling

Een stralende, jonge huid met vermindering van lijntjes, acne, couperose, littekens of pigmentvlekken: dat bereik je met een Carbon laser peeling van Tattoo Killer Kampen! Deze laserbehandeling met diep reinigende peeling is razend populair in Amerika en biedt geweldige resultaten. Een geweldig alternatief voor de pijnlijke chemische peelings die bovendien veel risico voor de huid met zich mee brengen. Bij Tattoo Killer Kampen is deze effectieve, pijnloze manier van huidverbetering voor jou beschikbaar!

Beauty laser behandeling Kampen

Resultaten Carbon laser peeling

De Carbon Laser Peeling is nieuwste beauty trend uit Hollywood. De combinatie van een peeling met medische koolstof en de nd-Yag Laser geeft een diepe reiniging met als resultaat zichtbare huidverjonging, -verbetering en -versteviging. Carbon laser peeling stimuleert de collageenaanmaak waardoor de huid binnenuit wordt vernieuwd. Al na 1 behandeling ziet uw huid er stralender, gladder en egaler uit, zonder dat uw huid moet vervellen of dagenlang rood ziet.

De behandeling

Tijdens de behandeling reinigen wij eerst je eerst huid. Vervolgens wordt de peeling met actief koolstofpoeder aangebracht. Na een inwerktijd van ongeveer 5 minuten gebruiken we de nd-Yag Laser om de peeling te verwijderen. Hierbij wordt de huid zeer effectief gezuiverd van dode huidcellen en onzuiverheden. Deze behandeling is zeer effectief in het reguleren van de talgafscheiding, ontstekingen, acne en raffinage van de poriën. Verder is een Carbon laser peeling geschikt voor o.a. de extreem droge huid, bij huidveroudering, donkere kringen of vetophoping onder de ogen, couperose, littekens en pigmentvlekken.

Carbon Laser Peeling - lasersalon Kampen

De Carbon Laser Peeling is geschikt voor ieder type huid en huidskleur, voor zowel de jonge als de rijpere huid. Al na 1 behandeling is het resultaat zichtbaar, maar voor optimale resultaten raden we een kuur aan. Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact op, via mail, telefoon (06-39115885) of ons contactformulier. Een intakegesprek is bij ons altijd gratis!

Wij werken voornamelijk in de regio Kampen, IJsselmuiden, Elburg, Zwolle, Dronten, Genemuiden en Emmeloord, maar iedereen is natuurlijk welkom voor een carbon laser peeling, waar je ook vandaan komt!