Acne laser behandeling

acne laserbehandeling

Acne laserbehandeling in Kampen

Een acne laser behandeling bij Tattoo Killer Kampen is een effectieve en veilige methode om te zorgen voor een gladde, rustige huid zonder ontsierende ontstekingen. De laser pakt niet alleen de acne aan, maar zorgt ook voor een algehele huidverbetering én maakt pigmentvlekjes en littekens minder zichtbaar.

Acne laseren Kampen

Wat is acne?

Acne is een huidaandoening die zich ontaardt in een ontstoken huid met puistjes en mee-eters. Dit komt door overactieve talgklieren, de aanwezigheid van de bacterie p. acnes en/of een abnormale verhoorning van de bovenste huidcellen. Acne komt op alle leeftijden voor en wordt veroorzaakt door een combinatie van erfelijkheid en hormonale veranderingen. Daarnaast kunnen triggers als stress, bepaalde huidverzorgingsproducten, roken, zon en koolhydraatrijk voedsel acne verergeren.

Acne behandeling met Yag laser

Hoewel je met bijvoorbeeld een ontstekingsremmende, milde huidverzorging en aangepaste levensstijl veel van de acne kunt laten verminderen, pakt een acne laser behandeling zelfs ernstige acne effectief aan. Onze Yag laser dringt door tot de talgklieren en zendt een puls uit die de talgproductie afremt en de p. acnes bacteriën elimineert. Ook zal de huidconditie in het algemeen verbeteren door een acne laser behandeling. De laser stimuleert namelijk de aanmaak van collageen in de huid en dat zorgt voor meer veerkracht van de huid. Je ziet meestal al na de eerste behandeling dat je acne minder wordt en je huid zachter en stralender is. Voor een optimaal resultaat kun je meerdere behandelingen volgen.

Nazorg

De huid zal na de laserbehandeling rood zijn en mogelijk iets gezwollen. Op de behandelde plek kunnen korstjes ontstaan. Krab hier niet aan om littekenvorming te voorkomen. 

Wij raden aan om de gelaserde plek 3 weken, tweemaal daags te behandelen met een speciale aftercare zalf (verkrijgbaar bij Tattoo Killer Kampen). Hiermee voorkom je uitdroging en littekenvorming. 

Houd ook jouw behandelde huid de eerste 2 weken uit de zon en ga liever niet zwemmen.

Wil jij ook af van je onzuivere huid met een acne laserbehandeling? Tijdens een gratis intake bekijken wij jouw huid en bespreken we de mogelijkheden! Maak een afspraak via ons contactformulier, per mail of neem telefonisch contact op (06-39115885).

Wij werken voornamelijk in de regio Kampen, IJsselmuiden, Elburg, Zwolle, Dronten, Genemuiden en Emmeloord, maar iedereen is natuurlijk welkom voor een acne laserbehandeling, waar je ook vandaan komt!